16/9/10

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βυρωνιώτισσες, Βυρωνιώτες,

Στη σημερινή εποχή μπορούμε όλοι να έχουμε ικανοποιητικούς μισθούς, αξιοπρεπείς συντάξεις, σωστές συνθήκες διαβίωσης και διατροφής, δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες παιδείας, υγείας, προστασία της φύσης. Η ανθρώπινη εργασία έχει δημιουργήσει τα μέσα για την πανανθρώπινη ευημερία. Αντίθετα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων (στο όνομα της αντιμετώπισης των δημόσιων ελλειμμάτων και της κρίσης) και μια πρωτοφανή λεηλασία της φύσης με απρόβλεπτες συνέπειες (στο όνομα της ανάπτυξης).

Ειδικά στην Ελλάδα, η επίθεση έχει ιδιαίτερη ένταση. Οι «από πάνω», κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παίρνουν όλα τα μέτρα (πρόγραμμα σταθερότητας, μνημόνια, νόμοι) για να ζούμε όλοι οι «από κάτω», εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, συνταξιούχοι, χειρότερες μέρες. Στόχος τους να διατηρήσουν ακλόνητη την οικονομική και πολιτική εξουσία των ισχυρών του χρήματος. Αποτελέσματα: απολύσεις, ανεργία, ελαστική εργασία, λιτότητα, νέοι φόροι, εξάπλωση της φτώχειας, ξεθεμελίωμα της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας υγείας και παιδείας.
Στη γειτονιά μας εμφανίστηκαν ήδη οι επιπτώσεις της πολιτικής των περικοπών στο δημόσιο – κοινωνικό τομέα (το λιγότερο κράτος, όπως λένε) με τη μειωμένη λειτουργία του ΚΕΠ, με τα προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, με τους αποκλεισμούς δεκάδων παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς, με τον αποκλεισμό προνηπίων από τα δημόσια νηπιαγωγεία. Με την κατεύθυνση του Υπουργείου για 30 μαθητές ανά τμήμα, στα σχολεία της περιοχής μας επιχειρούνται συμπτύξεις τμημάτων. Ταυτόχρονα, εργοτάξια ξεπουλιούνται σε πολυεθνικές και πετούν στο δρόμο τους εργαζόμενους, όπως της Εργάνη και πολλά καταστήματα και επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο.

Για να δικαιολογήσουν αυτή την πολιτική μας λένε ότι έχουμε κρίση, δημόσιο χρέος και δημόσια ελλείμματα που πρέπει να τα καλύψουμε.

Την ίδια ώρα άλλα είναι τα μέτρα για τους καπιταλιστές. Αυτοί ενισχύονται, με τους δικούς μας φόρους, για να έχουν καλύτερες μέρες. Έτσι, τους βλέπουμε, τώρα, τον καιρό της κρίσης, να έχουν αμύθητα κέρδη, να μπορούν να εξαγοράζουν δημόσιες τράπεζες, δημόσιο πλούτο, δημόσιες επιχειρήσεις, αεροπορικές εταιρείες, μεγάλες επιχειρήσεις, δημόσιους χώρους. Μπίζνες με λεφτά από την εκμετάλλευση των εργαζόμενων, από τις επιδοτήσεις που τους έδωσαν οι κυβερνήσεις και των 2 αποχρώσεων από τις αναθέσεις των μεγάλων και άχρηστων έργων, όπως της Ολυμπιάδας, από τις υπερτιμολογήσεις προμηθειών προς το δημόσιο, από τις φοροαπαλλαγές, τις εισφοροαπαλλαγές, τις «περαιώσεις».

Μαζί ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Ν.Δ. και τα ΜΜΕ, προσπαθούν να πείσουν με μια τεράστια τρομοκρατική εκστρατεία ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και πρέπει να υπομένουμε αγόγγυστα τη χούντα Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ., την αύξηση του κρατικού δανεισμού και την επιτήρηση της τρόικας, γιατί αλλιώς «θα πτωχεύσει το κράτος». Με προσχήματα όπως την ανάπτυξη, την εθνική οικονομία, την τόνωση της αγοράς, το ρόλο στη παγκόσμια σκακιέρα συνεχίζουν το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, την χρηματοδότηση των εμπόρων όπλων με τους εξοπλισμούς και τη συμμετοχή σε εκστρατείες σε ξένες χώρες. Αν δεν τους ανατρέψουμε στο τέλος αυτού του δρόμου δεν θα βγούμε από τη στενωπό, αλλά θα βυθιστούμε σε μεγαλύτερη φτώχεια.

Την ίδια προπαγάνδα τα κόμματα του κατεστημένου θα κάνουν και με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Θέλουν να πάρουν το πράσινο φως να συνεχίσουν την ίδια πολιτική.
Τα κόλπα είναι γνωστά. Δήθεν «ανεξάρτητοι ή υπερκομματικοί» υποψήφιοι και «αυτοδιοικητικός» χαρακτήρας των εκλογών, άφθονο χρήμα και κοκορομαχίες για το θεαθήναι. Στην ουσία οι πρόθυμοι άνθρωποι τους στους Δήμους θα ασκούν και θα υπακούουν στην ίδια αντικοινωνική πολιτική που καταστρέφει τις ζωές, το μέλλον, τη φύση. Ασπάζονται τις ίδιες «αξίες» για το κέρδος, την ελευθερία της αγοράς, τον ανταγωνισμό, την εμπορευματοποίηση των πάντων. Είναι πια φανερό σε όλους: Η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στους επαγγελματίες πολιτικούς.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Υπάρχει άλλος δρόμος. Θα τον ανοίξει η συλλογική δράση των κατοίκων για τις ανάγκες και τα δικαιώματα μας για μια ανθρώπινη ζωή σε μια ανθρώπινη πόλη, κόντρα στα σχέδια για την επιβολή του μνημονίου και την επιτήρηση της τρόικας, κόντρα στο σύστημα της κοινωνικής αδικίας και της εικονικής ελευθερίας.

Μπορούμε και στις εκλογές να στείλουμε μήνυμα αντίστασης και θέλησης να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Να οργανωθούμε. Να βγουν στο προσκήνιο οι διαθέσεις και οι δυνάμεις για χειραφέτηση από το δημοτικό κατεστημένο και τους τοπικούς εκπροσώπους της κεντρικής εξουσίας. Να αντιστρατευτούμε στο σχέδιο «Καλλικράτης», που αλλάζει τη μορφή του κράτους κάνοντας πράξη τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διευκολύνοντας την εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας για μείωση των κοινωνικών παροχών.

Με τον «Καλλικράτη» μεταβιβάζονται από το κεντρικό κράτος στους δήμους αρμοδιότητες για εκπαίδευση, υγεία, υποδομές και άλλα, ενώ, ταυτόχρονα μειώνεται η κρατική χρηματοδότηση. Οι δήμοι για να ανταπεξέλθουν θα αυξάνουν τους τοπικούς φόρους και θα αναζητούν χρηματοδοτήσεις από το ιδιωτικό κεφάλαιο, ξεπουλώντας δημόσιους χώρους και δημόσια περιουσία. Θα λειτουργούν σαν επιχείρηση και θα υπόκεινται σε ελέγχους κερδοφορίας. Κριτήριο για το έργο στην πόλη δεν θα είναι οι ανάγκες των ανθρώπων, αλλά οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης και της Ε.Ε. Με ένα ακόμη πιο συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης, περισσότερο θωρακισμένο απέναντι στους αγώνες και στις διεκδικήσεις κατοίκων και εργαζομένων, καταρρίπτονται και οι όποιες αυταπάτες για δυνατότητα φιλολαϊκής διαχείρισης στο δήμο και ουσιαστική τοπική «αυτοδιοίκηση». Οι νέοι μεγαλύτεροι δήμοι και περιφέρειες διαμορφώνονται σαν τοπικά κράτη, το ίδιο απάνθρωπα και προσηλωμένα στην προστασία των συμφερόντων του κεφαλαίου, όπως και το κεντρικό κράτος. Με το αντιδημοκρατικό εκλογικό-οικονομικό σύστημα αποκλεισμών και τη νέα λειτουργία των δήμων στοχεύουν στη φίμωση και εξαφάνιση κάθε αντιπολίτευσης στην κυρίαρχη πολιτική.

Στο Βύρωνα, όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν φανερό ότι, πίσω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε ήταν οι κεντρικές πολιτικές επιλογές, η πολιτική της δημοτικής εξουσίας, οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Στη δημοτική εξουσία έχουμε για 8 χρόνια τον εκλεκτό της Ν.Δ., κ. Χαρδαλιά, που εφάρμοσε μια συντηρητική-νεοφιλελεύθερη πολιτική με ταυτόχρονη επικοινωνιακή διαφήμιση-προβολή:
-Φορομπηξία, -Παραχώρηση δημόσιας περιουσίας στα ιδιωτικά συμφέροντα (πλατείες, γκαράζ, κ.α.), -Δασικό περιβάλλον του Υμηττού απροστάτευτο στην οικοδόμηση, στην εκμετάλλευση των τοπικών επιχειρηματιών, στους σχεδιασμούς για ιδιωτικούς αυτοκινητόδρομους. -Οι δημόσιοι ελεύθεροι χώροι λιγοστεύουν, κτίζονται και εμπορευματοποιούνται. –Τα περισσότερα από τα έργα είναι έργα βιτρίνας, αμφίβολης ποιότητας και χρησιμότητας που ανατίθενται με αδιαφανείς διαδικασίες. -Οι κάτοικοι γίνονται πελάτες. Πληρώνουν για όλες τις υπηρεσίες και για πολιτισμό και αθλητισμό. -Η ανταποδοτική λειτουργία παντού και παρόλα αυτά οι ανάγκες μένουν ακάλυπτες (π.χ. αποκλεισμοί σε παιδικούς σταθμούς). -Τροφεία στους παιδικούς σταθμούς. -Ελλείψεις στη σχολική στέγη. -Η εξαγγελία για μέτρα ανακούφισης αποδεικνύεται χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα. -Στις υπηρεσίες του δήμου ελαστική, αλλά ακόμα και ανασφάλιστη εργασία. -Η πολιτική του δανεισμού συνεχίζεται στο πρότυπο του κεντρικού κράτους. -Μόνο το 2009 ο δήμος δανείστηκε επιπλέον 5,7 εκ. €. -Την ίδια χρονιά ξόδεψε 400 χιλ. € για δημόσιες σχέσεις, συμβούλους, εκδηλώσεις, επικοινωνιακή πολιτική. -Ταυτόχρονα, έρχονται στην επιφάνεια αδιαφανείς οικονομικές διαδικασίες στο Πνευματικό Κέντρο (υπεύθυνο για τις διοργανώσεις του Φεστιβάλ Βράχων) και στον Αθλητικό Οργανισμό. -Ο τρόπος λειτουργίας του δήμου δεν είναι ούτε κατ΄ επίφαση δημοκρατικός. Δεν δίνουν στοιχεία, δυσκολεύουν την ενημέρωση των πολιτών και των δημοτικών παρατάξεων.
Αλλά και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Κόνσουλα, που διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο, κινείται στην ίδια πολιτική κατεύθυνση, χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στην πολιτική της δημ. εξουσίας. Η «αντιπολίτευση» της περιορίστηκε στο ποιος κάνει καλύτερες προτάσεις για το μετρό, το κέντρο υγείας και στην επικοινωνιακή προβολή της αντίθεσης στην αύξηση των δημοτικών τελών. Χρεώνεται το ότι αποτελεί δημ. παράταξη της κυβέρνησης του μνημονίου, που δεν διστάζει να υπερασπίζεται τα μέτρα της κυβέρνησης και να ψηφίζει, μαζί με τον κ. Χαρδαλιά, την εφαρμογή των ρυθμίσεων του «Καλλικράτη».
Απέναντι στην κούφια αντιπαράθεση μεταξύ αυτών των 2 εκλεκτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα πάρει τη δημοτική εξουσία, μπορούμε να αντιπαραθέσουμε τη δική μας επιλογή ενάντια σε αυτή την πολιτική.

Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να εναποθέσουμε τις ελπίδες τους στις δημοτικές παρατάξεις της θεσμικής αριστεράς (Λαϊκή Συσπείρωση και Στάση). Τις ζήσαμε σαν διοίκηση του δήμου όταν δυσφήμησαν την αριστερά με τις επιλογές τους, συμβάλλοντας στη σημερινή εικόνα της πόλης και του βουνού. Τα τελευταία χρόνια, κινήθηκαν χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση στην εξουσία Χαρδαλιά, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες διαχειριστικές αυταπάτες (π.χ. Στάση με τις 13 προτάσεις της) και συναινετικές επιλογές (π.χ. η ψήφιση από τη Λαϊκή Συσπείρωση του περάσματος χρεών της δημοτικής επιχείρησης στο Δήμο). Όλα αυτά δεν σημαίνουν βέβαια ότι θα σταματήσουμε να επιδιώκουμε τη συνεργασία με τους χώρους αυτούς σε όσα συγκεκριμένα θέματα είναι δυνατόν, παραμερίζοντας λογικές που ακυρώνουν την αναγκαία επίτευξη ενότητας είτε με το «στοιχηθείτε πίσω μου», είτε με το ρηχό-ανεπαρκές «για τα ελάχιστα που μας ενώνουν».

Φίλοι και φίλες,
Η Αριστερή Παρέμβαση δημιουργήθηκε το 1994, από ανένταχτους και οργανωμένους αριστερούς με στόχο να συμβάλλει στην αναζήτηση μιας άλλης αριστεράς και ριζοσπαστικών απαντήσεων στα τοπικά προβλήματα μέσα από τη δράση της και τη στήριξη της ανεξάρτητης δράσης των κατοίκων. Δεν απετέλεσε συνεργασία πολιτικών οργανώσεων, ούτε ταυτίστηκε με πολιτικά μέτωπα. Συζήταγε και διαμόρφωνε τις θέσεις της και τις απαντήσεις της στα προβλήματα μέσα στις διαδικασίες της, παίρνοντας υπόψη συνολικές και συλλογικές εμπειρίες και επεξεργασίες και τις διεκδικήσεις των κατοίκων. Έχει πετύχει προγραμματική σύγκλιση που εξελίσσεται με βάση τις ανάγκες και τους κοινωνικούς προβληματισμούς.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε, στο μέτρο των δυνάμεων της, να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της για σύγκρουση με το δημοτικό και πολιτικό κατεστημένο, τα τοπικά και κεντρικά μεγάλα συμφέροντα, για ενίσχυση των συλλογικών δράσεων και αγώνων των κατοίκων. Κατήγγειλε τα κακώς κείμενα στο δήμο, ανέδειξε μια σειρά ζητήματα, αποκάλυψε αρκετά, πήρε θέση για τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα, συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων. Την τελευταία 4ετία είχε αντιπροσώπευση και στο δημοτικό συμβούλιο.

Μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο προσπαθήσαμε να προβάλλουμε τις ανάγκες των κατοίκων, να απαιτήσουμε λύσεις σε προβλήματα, να σταθούμε δίπλα στις δίκαιες συλλογικές διεκδικήσεις επιτροπών, πρωτοβουλιών, συλλόγων. Κινητοποιηθήκαμε για να παρθεί πίσω το χαράτσι των δημοτικών τελών, να μη γίνουν αυτοκινητόδρομοι μέσα στο δάσος του Υμηττού, να μην γίνει δημαρχείο το σχολικό κτίριο της Βυζαντίου, να αποτραπεί η οικοδόμηση σε δημόσιους ελεύθερους χώρους, να σταματήσει η ανέγερση κτιρίων μέσα στον Κουταλά, να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των σχολείων και των παιδικών σταθμών, να μην σπαταλιέται το δημόσιο χρήμα σε αδιαφανή έργα αμφίβολης ποιότητας και πολλά από αυτά αμφιβόλου χρησιμότητας, να αναδειχτούν οι επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας, κ.α.
Και αυτή την 4ετία έγινε φανερό ότι η συλλογική διεκδικητική δράση φέρνει αποτελέσματα και φρενάρει αντιλαϊκές πολιτικές (ανάκληση μετά από 3 χρόνια της αύξησης των δημοτικών τελών, μετάθεση της χάραξης των αυτοκινητόδρομων, ακύρωση της μετατροπής του σχολείου της Βυζαντίου σε δημαρχείο, κ.α.).

Από την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων ύπαρξης και δράσης της Αριστερής Παρέμβασης και μπροστά στη σημερινή πρωτόγνωρη επίθεση, που εξελίσσεται, γυρνώντας μας πίσω δεκαετίες, είναι φανερό ότι όλα αυτά δεν αρκούν και οι δυνάμεις δεν φτάνουν.


Καλούμε όλες και όλους που :
- πλήττονται από τα μέτρα της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
- διαφοροποιούνται από το δημοτικό και πολιτικό κατεστημένο και αποστρέφονται τη διαπλοκή του δήμου με τα οικονομικά συμφέροντα.
- ενεργοποιούνται στους συνδικαλιστικούς αγώνες για τα εργατικά δικαιώματα και ελευθερίες
- συναντηθήκαμε στους δρόμους του Δεκέμβρη, στις εργατικές διαδηλώσεις και στις μεγάλες πορείες
- βρεθήκαμε μαζί στις κινητοποιήσεις για το χαράτσι με τα δημ. τέλη, για το περιβάλλον, την προστασία του Υμηττού, τα προβλήματα της παιδείας και της σχολικής στέγης, της απομάκρυνσης των κεραιών, για τη διάσωση των ελεύθερων χώρων.
- δεν λειτουργούν με τη λογική της ανάθεσης και δεν εκχωρούν την οργάνωση του αγώνα στις κεντρικές πρωτοβουλίες των κομμάτων
- δεν αυταπατώνται ότι αλλάζουν οι καταστάσεις με εκθέσεις ιδεών και συνδιαχείριση του δήμου,
- δεν αποφεύγουν τις συγκρούσεις με τα συμφέροντα, το κατεστημένο και τις παρωχημένες νοοτροπίες
- προτάσσουν το κοινωνικά αναγκαίο κόντρα στη μοιρολατρία, την ατομικότητα, τη μεμψιμοιρία.
- θέλουν να υπερασπίσουν τα εργατικά και νεολαιίστικα δικαιώματα για τη ζωή, τη μόρφωση, τη δουλειά, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την ποιότητα στην κατοικία, τη μετακίνηση, τους δημόσιους χώρους, την προστασία της φύσης.
- αγωνιούν, θλίβονται και προβληματίζονται για την πορεία της αριστεράς.
- δεν βολεύονται στο σήμερα και επιμένουν να αναζητούν μια κοινωνία διαφορετική από την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Κοινωνία της ισότητας, της χειραφέτησης, της ελευθερίας, της ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών.

 Να βρεθούμε μαζί για να βάλουμε φρένο στην επίθεση που εξελίσσεται και κεντρικά και τοπικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το συλλογικό αγώνα για να γκρεμίσουμε τη δύναμη των ισχυρών. Να συγκρουστούμε με τις αντικοινωνικές πολιτικές, τις σκουριασμένες αντιλήψεις, τα κατεστημένα συμφέροντα, τις κεντρικές και τοπικές εξουσίες. Να βρεθούμε μαζί στους αγώνες της επόμενης περιόδου.
 Να συμβάλλουμε παντού στην ανεξάρτητη δράση των κατοίκων, σε κινητοποιήσεις. Να δώσουμε μαζί τη μάχη για την ανάπτυξη της συλλογικής δράσης με τις επιτροπές και τις πρωτοβουλίες των κατοίκων, τους μαζικούς φορείς, τους συλλόγους.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Σε συμπόρευση, στήριξη, συμμετοχή και ενίσχυση της παρουσίας, λειτουργίας και δράσης της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα και στις εκλογές.
Θέλουμε, χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο, να ενώσουμε τους προβληματισμούς μας και να συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητες, παραμερίζοντας επιφυλάξεις και αντιρρήσεις για τα επιμέρους..

 Για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο η φωνή όσων τολμούν να συγκρούονται με το σύστημα, τα μεγάλα συμφέροντα, την τοπική και κεντρική εξουσία.
 Για μια ανθρώπινη Ζωή σε μια ανθρώπινη Πόλη, σε αρμονία με τη Φύση,
 Για να στείλουμε και από τη δική μας γειτονιά μήνυμα ανυπακοής στο μνημόνιο και στα κόμματά του, στα δάνεια τους, στην τρομοκρατία των ελλειμμάτων τους, στις κυβερνήσεις της τρόικας, στην Ε.Ε., στο τοπικό πολιτικό προσωπικό τους και όσα πυροβολούν το μέλλον. Μήνυμα ελπίδας, αποφασιστικότητας και νίκης.

ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ
ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2010