7/5/07

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 5/2007

Για εφημερίδα « Οι γειτονιές μας»ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Κύριοι,

Είναι γνωστό ότι παρουσίαση αποσπάσματος από μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση μπορεί να αποδώσει διαστρεβλωμένα το νόημα της.

Αυτό συνέβη στο θέμα σας : «Έρευνα για το χαράτσι» με την παρουσίαση στο εξώφυλλο της εφημερίδας σας από το σύνολο των απαντήσεων μου του αποσπάσματος: « Μην ξεχνάτε ότι η παράταξη του κ. Ρογκάκου χρησιμοποίησε το δήμο για πλήθος προσλήψεων…» . Ενώ αμέσως παρακάτω αναφέρω ότι «παρόμοια πολιτική ακολουθείται από την παράταξη του κ. Χαρδαλιά …» και πιο κάτω ότι «η δημοτική αρχή με άλλοθι την άσχημη οικονομική κατάσταση καταφεύγει πάλι σε δανεισμό και σε πρωτοφανές χαράτσωμα των δημοτών». Σε όλες δε τις απαντήσεις μου επικρίνεται η σημερινή δημοτική αρχή για την πολιτική και τις επιλογές της, γεγονός γνωστό και από τις πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις της Αριστερής Παρέμβασης.


Διαμαρτυρόμαστε για τη συγκεκριμένη παρουσίαση από την εφημερίδα σας που δημιουργεί πλαστή και ετεροβαρή εικόνα για τις θέσεις μας. Αυτή η επιλογή σας αντίκειται στην δεοντολογία και παρακαλούμε να επανορθώσετε δημοσιεύοντας την επιστολή μας.


7/5/2007
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Σταύρος Τζιορτζιώτης